Sıla Ve Ilker Kaleli : Yılın aşk iddiası: Sıla, gönlünü İlker Kaleli'ye kaptırdı : İki ünlü isim dün tatil yaparken objektiflere yakalanmış ve aşkları belgelenmişti.

Sıla Ve Ilker Kaleli : Yılın aşk iddiası: Sıla, gönlünü İlker Kaleli'ye kaptırdı : İki ünlü isim dün tatil yaparken objektiflere yakalanmış ve aşkları belgelenmişti.. İlker kaleli ise sıla'nın kendisine sarıldığı kareyi gelirmiş… bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine… bilmediğim, canımdan can bir yere… notuyla paylaşmıştı. İlker kaleli ve sıla gençoğlu çifti sosyal medya hesaplarından aynı anda yakın pozlar paylaşarak ilişkilerini ilan etti. Âşıklar, bodrum'da motosiklet üzerinde objektife yansıdı. Şarkıcı sıla gençoğlu ile oyuncu i̇lker kaleli'nin aşkı devam ediyor. İlker kaleli ise dün sıla'nın evinde.

Sıla o kadar iri duruyor ve minyon erkek seçiyor ki bir o kadar daha iri duruyor. Şarkıcı sıla'nın bir süredir oyuncu i̇lker kaleli ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Çift, ilişkilerini sosyal medyaya da taşıdı. Çiftin aşk yaşaması magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçen sene ocak ayında nikah masasına oturan şarkıcı sıla ve şef hazer amani çifti 18 ocak 2021 tarihinde bodrum'da boşanmıştı.

Öğretmen Dizisinin Akif'i İlker Kaleli Kimdir? - TV Gündemi
Öğretmen Dizisinin Akif'i İlker Kaleli Kimdir? - TV Gündemi from www.tvgundemi.com
Sıla ve i̇lker kaleli sevgili mi? Bir süredir yalnızlığın kadını modunda takılan sıla, geçtiğimiz haftalarda aşk orucunu ünlü oyuncu i̇lker kaleli ile bozdu! İlker kaleli, sırasıyla son, kayıp şehir ve kayıp isimli dizilerde oynadı. Âşıklar, bodrum'da motosiklet üzerinde objektife yansıdı. Sıla paylaşımına diyecek afili söz çok ;fakat söze ne hacet. Posta'dan suna akyıldız'ın haberine göre; Ancak ikili, 2018'de ilişkilerini bitirmişti. Uzun yıllar burçin terzioğlu ile birlikte anılan i̇lker kaleli'nin de kalbinin boş.

Posta'dan suna akyıldız'ın haberine göre;

Geçen yıl ocak ayında nikah masasına oturan şarkıcı sıla ve şef hazer amani çifti 18 ocak 2021 tarihinde bodrum'da boşanmıştı. İlker kaleli ise dün sıla'nın evinde. Bir süredir yalnızlığın kadını modunda takılan sıla, geçtiğimiz haftalarda aşk orucunu ünlü oyuncu i̇lker kaleli ile bozdu! Pandemi dönemini bodrum'da geçirmeyi tercih eden şarkıcının, kalbini oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdı. Geçtiğimiz yıl ocak ayında hazer amani ile evlenen sıla, bir yıl sonra evliliği sıla'nın şimdi de kalbini oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdığı konuşuluyor. Posta'dan suna akyıldız'ın haberine göre; Başarılı ve güzel şarkıcı sıla, gönlünü yakışıklı ünlü oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdı. Sıla ve i̇lker kaleli, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesaplarından birbirini takip ederek aşk dedikodularını alevlendirmişti. Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine. Konuyla ilgili sessizliklerini koruyan sıla ve i̇lker kaleli'nin aşkı, önceki gün bodrum'da ortaya çıkmıştı. 07 ayrılığın ardından bodrum'a giden gençoğlu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Bodrum'da motosiklet üzerinde objektiflere yansıyan ünlü çiftten i̇lker kaleli. 300 bin tl'lik aşk yuvası.

Sosyal medya hesaplarından aynı anda paylaşım yapan ikili, aşklarını ilan etti. İlanı aşkın ardından çift ilk kez bir karede görüntülendi. Çiftin aşk yaşaması magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medya hesaplarından birlikte çekilen pozlarını yayınlanan ikili adeta aşklarını ilan etti. Birbirlerini takip etmeye başlayan sıla ve i̇lker kaleli, gözlerden uzak aşk yaşamaya devam ediyor.

Sıla ve İlker Kaleli Arasında Yeni Gelişme
Sıla ve İlker Kaleli Arasında Yeni Gelişme from www.kamumanset.com
Birbirlerini takip etmeye başlayan sıla ve i̇lker kaleli, gözlerden uzak aşk yaşamaya devam ediyor. Geçen yıl ocak ayında nikah masasına oturan şarkıcı sıla ve şef hazer amani çifti 18 ocak 2021 tarihinde bodrum'da boşanmıştı. 11 aylık evlilik geçtiğimiz aylarda sona erdi, sıla ve hazer amani 15 dakika süren davayla tek celsede boşandı. Sıla, hazer amani'den boşandıktan sonra i̇lker kaleli'yle aşk yaşadığı dedikodusuyla gündeme gelmişti. Pandemi dönemini bodrum'da geçirmeyi tercih eden şarkıcının, kalbini oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten sıla, kendi doğum sıla, hazer amani'den boşandıktan sonra i̇lker kaleli'yle aşk yaşadığı iddiası ile magazin gündemini resmen sallamıştı. Kısa bir süre önce hazer amani'den boşanmıştıgeçtiğimiz ocak ayında ünlü şef hazer amani. Sıla ve i̇lker kaleli, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesaplarından birbirini takip ederek aşk dedikodularını alevlendirmişti.

Başarılı ve güzel şarkıcı sıla, gönlünü yakışıklı ünlü oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdı.

Sıla ve i̇lker kaleli'nin yolları, yaşadıkları olayların ardından birleşti. Bir boyu boyunu huyu huyuna benim gibi birini denk getiremedi. Sıla paylaşımına diyecek afili söz çok ;fakat söze ne hacet. Sıla'nın gönlünü oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdığı öne sürüldü. İlker kaleli ise dün sıla'nın evinde. Sıla ve i̇lker kaleli, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesaplarından birbirini takip ederek aşk dedikodularını alevlendirmişti. Bir aydır birlikte olan çiftin oldukça mutlu olduğu öğrenildi. Ancak ikilinin aşkı uzun süre belgelenemedi. Sıla ve i̇lker kaleli sevgili mi? Konuyla ilgili sessizliklerini koruyan sıla ve i̇lker kaleli'nin aşkı, önceki gün bodrum'da ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz günlerde sıla'nın bodrum'daki villasında görüntülenen i̇lker kaleli, sevgilisiyle olan fotoğrafını gelirmiş. Haberlermagazin haberleri sıla gençoğlu ile i̇lker kaleli aşk mı yaşıyor? Gündemden düşmeyen ikiliden i̇lker kaleli'nin sıla gençoğlu'nun bodrum'da kiraladığı villada görüntülenmesi aşkı ortaya çıkarmıştı.

Geçen sene ocak ayında nikah masasına oturan şarkıcı sıla ve şef hazer amani çifti 18 ocak 2021 tarihinde bodrum'da boşanmıştı. Adliyeye gelen sıla ve hazer amani'nin boşanma davası 15 dakika sürmüştü. Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine. Bir süredir yalnızlığın kadını modunda takılan sıla, geçtiğimiz haftalarda aşk orucunu ünlü oyuncu i̇lker kaleli ile bozdu! Sıla ve i̇lker kaleli'nin yolları, yaşadıkları olayların ardından birleşti.

Yılın aşk iddiası: Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli yeni bir ...
Yılın aşk iddiası: Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli yeni bir ... from foto.haberler.com
Sosyal medya hesaplarından birlikte çekilen pozlarını yayınlanan ikili adeta aşklarını ilan etti. İşte i̇lker kaleli ve sıla aşkından ilk fotoğraflar! #gazetemag #sıla #ilkerkalelisıla ve i̇lker kaleli aşk mı yaşıyor? Ancak ikili, 2018'de ilişkilerini bitirmişti. Çıkan haberlerin ardından i̇lker kaleli ve sıla gençoğlu'ndan beklenen paylaşım geldi. Şarkıcı sıla'nın bir süredir oyuncu i̇lker kaleli ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Sıla ve i̇lker kaleli, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesaplarından birbirini takip ederek aşk dedikodularını alevlendirmişti. İlker kaleli, sırasıyla son, kayıp şehir ve kayıp isimli dizilerde oynadı.

Sıla paylaşımına diyecek afili söz çok ;fakat söze ne hacet.

Çıkan bu haberlerin ardından i̇lker kaleli ve sıla'dan beklenen paylaşım geldi. Sosyal medya hesaplarından birlikte çekilen pozlarını yayınlanan ikili adeta aşklarını ilan etti. Sıla'nın kalbini oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdığı iddia edildi. Sıla paylaşımına diyecek afili söz çok ;fakat söze ne hacet. Sıla ve i̇lker kaleli sevgili mi? Şarkıcı sıla'nın bir süredir oyuncu i̇lker kaleli ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Konuyla ilgili sessizliklerini koruyan sıla ve i̇lker kaleli'nin aşkı bodrum'da ortaya çıktı. #gazetemag #sıla #ilkerkalelisıla ve i̇lker kaleli aşk mı yaşıyor? Sıla gençoğlu, geçen yıl şef aşçı hazer amani ile evlenmiş fakat çift, bu yılın başında boşanmıştı. Sıla ve hazar amani, dört önce bodrum'da tek celsede boşanmıştı. Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine. Sıla ve i̇lker kaleli, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesaplarından birbirini takip ederek aşk dedikodularını alevlendirmişti. Kısa bir süre önce hazer amani'den boşanmıştıgeçtiğimiz ocak ayında ünlü şef hazer amani.

Başarılı ve güzel şarkıcı sıla, gönlünü yakışıklı ünlü oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdı sıla. Sıla ve i̇lker kaleli sevgili mi?

Posting Komentar

0 Komentar